Een bedrijfsfinanciering regelt u bij Veni

Wij regelen de middelen, u de onderneming

Als u ambitieuze plannen heeft voor uw bedrijf, dan is een snelle start van essentieel belang. Het zou zonde zijn als u vertraging oploopt door moeilijkheden met betrekking tot bedrijfsfinanciering. Bij Veni begrijpen we dat als geen ander. Onze focus ligt op het faciliteren van uw bedrijfsfinanciering, zodat u zich volledig kunt richten op de groei van uw onderneming. Onze deskundige adviseurs zetten zich in om u zo snel mogelijk inzicht te geven in uw financiële mogelijkheden, variërend van verschillende aanbieders en tarieven tot de voorwaarden en kleine lettertjes. Samen zullen we de optimale keuze maken voor de bedrijfsfinanciering die het beste past bij uw onderneming.

Veni vindt uw optimale bedrijfsfinanciering

Als u als ondernemer een financiering nodig heeft voor een grote investering, zoals het aanschaffen van bedrijfsauto’s of vastgoed, is een zakelijke lening een goede optie voor u. Heeft u daarentegen te maken met een tijdelijk liquiditeitstekort door een grote opdracht of bestelling, dan kan een kortlopende financiering zoals een rekening courant krediet interessant voor u zijn. Via Veni bieden wij u snel inzicht in uw financieringsmogelijkheden, helpen wij u bij het maken van een keuze en kunt u een passende financiering aanvragen. Met onze jarenlange bankervaring weten wij als geen ander hoe de bank denkt. Wij begrijpen daarnaast heel goed wat u als ondernemer wil. Het grote verschil wat hier vaak tussen zit, weten wij met onze kennis en ervaring als geen ander te overbruggen. Hierdoor worden uw wensen ineens toch mogelijk.

 

Onze werkwijze in vier eenvoudige stappen:

null

Oriënterend gesprek

Uw toekomstige bedrijfsfinanciering begint met een kosteloos gesprek. In welke fase bevindt uw bedrijf zich momenteel? Wat is uw toekomstvisie? Wij staan erop u en uw bedrijf beter te leren kennen.
null

Mogelijkheden vergelijken

Met uw wensen gaan wij op zoek naar geschikte financiers in ons uitgebreide netwerk. Wij zijn volledig onafhankelijk en streven ernaar om de beste keuze voor u te vinden.
null

Advies en aanvraag

Het is tijd om de verschillende opties naast elkaar te leggen. Welke bedrijfsfinanciering past het beste bij uw bedrijf? Samen zullen we tot een besluit komen en vervolgens de financiering aanvragen.
null

Bedrijfsfinanciering rond

Wij zorgen ervoor dat de geldverstrekker alle benodigde informatie ontvangt, zodat uw bedrijfsfinanciering zo snel mogelijk kan worden afgerond. Daarnaast staan wij klaar om al uw vragen over dit proces te beantwoorden.

Er zijn meer opties dan u denkt

Een belangrijk aspect van vastgoedfinanciering is het vinden van de juiste financieringsbron. Dit kan een uitdagende taak zijn, vooral voor beginnende vastgoedbeleggers die niet bekend zijn met de financieringsmarkt. Het is daarom belangrijk om te begrijpen welke financieringsbronnen beschikbaar zijn en welke het beste bij uw specifieke behoeften passen.

U kunt hierbij denken aan:

De zakelijke lening

Als u van plan bent om een langlopende investering te doen, zoals de aanschaf van een kostbare machine, dan is een zakelijke lening de juiste keuze voor u. Met een zakelijke lening ontvangt u het volledige leenbedrag in één keer op uw rekening. Vervolgens betaalt u dit bedrag terug in gelijke maandelijkse termijnen. Het afgeloste bedrag kunt u niet opnieuw opnemen. Over het openstaande bedrag wordt een vooraf afgesproken rentepercentage in rekening gebracht.

Het zakelijk krediet

Met een zakelijk krediet kunt u een tijdelijke behoefte aan liquide middelen opvangen. Dit kan van pas komen wanneer u bijvoorbeeld rekeningen moet betalen, als uw klanten vertraagd zijn met betalingen, of wanneer u uw voorraad moet aanvullen. Een zakelijk krediet biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten soepel blijven verlopen, zelfs in tijden van financiële uitdagingen. Het stelt u in staat om snel toegang te krijgen tot de benodigde middelen en biedt u de nodige ruimte om aan uw financiële verplichtingen te voldoen.

Zakelijke lease

Voor het financieren van transportmiddelen of machines kunt u gebruikmaken van zakelijke lease. Er zijn twee vormen: financial lease en operational lease. Met financial lease wordt u direct eigenaar van het bedrijfsmiddel, waarbij de leasemaatschappij de financiering verzorgt en u rente en aflossing betaalt. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar en betaalt u een maandelijks bedrag voor het gebruik van het middel. Financial lease biedt volledige eigendom, terwijl operational lease flexibiliteit en gebruiksgemak biedt zonder eigendomsverantwoordelijkheid.

Bedrijfsfinancieringen, maar ook hypotheken en vastgoedfinancieringen

Bij Veni kunnen we u bijstaan en meedenken over diverse bedrijfsfinancieringen die uw onderneming nodig kan hebben. Of het nu gaat om een bedrijfsovername, financiering voor bouwgrond, het beheer van debiteuren, herfinanciering van kredieten en leningen, investeringen in machines, voertuigen of inventaris, of zelfs financiering voor vastgoed, zowel voor eigen gebruik als belegging, verduurzamingsprojecten, voorraden en werkkapitaal, wij zijn er om u te helpen Doordat wij alle facetten in huis hebben (van woninghypotheek tot bedrijfsfinanciering en vastgoedfinanciering) kunnen wij als geen ander met u als ondernemer meedenken en komen wij op unieke financieringsoplossingen, waarmee uw droom realiteit wordt. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de Ja!

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Veni Bedrijfsfinancieringen

Op zoek naar een bedrijfsfinanciering? Neem contact op met ons team

Wilt u meer weten over bedrijfsfinancieringen en hoe u deze kunt aanvragen via Veni? Wij helpen u graag verder en bieden maatwerkoplossingen voor uw specifieke situatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring en adviseren u over de mogelijkheden en risico’s van alle bedrijfsfinancieringen.

Bovendien bieden wij niet alleen financieringsoplossingen, maar kunnen wij u ook ondersteunen bij het vinden van geschikt vastgoed voor uw bedrijf met een passende financiering. Wij helpen u bij elke stap van het proces. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze adviseurs voor bedrijfsfinancieringen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik allemaal financieren met een bedrijfsfinanciering?

Bij Veni kunnen we u bijstaan en meedenken over diverse bedrijfsfinancieringen die uw onderneming nodig kan hebben. Of het nu gaat om een bedrijfsovername, financiering voor bouwgrond, het beheer van debiteuren, herfinanciering van kredieten en leningen, investeringen in machines, voertuigen of inventaris, of financieringen voor vastgoed, zowel voor eigen gebruik als belegging, verduurzamingsprojecten, voorraden en werkkapitaal

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor een bedrijfsfinanciering?

Als u een bedrijfsfinanciering wilt aanvragen, is het belangrijk dat uw onderneming de aflossing en de rente kan terugbetalen. Veni kent alle criteria van alle geldvertrekkers die nodig zijn bij het beoordelen van uw financieringsverzoek.

Hoeveel kan ik financieren?

Veni regelt financieringen van 5 duizend tot 50 miljoen euro. En meer of minder als het moet. We bekijken altijd het hele plaatje. Hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van veel factoren. We vertellen u er graag alles over.

Hoeveel rente moet ik betalen voor een bedrijfsfinanciering?

De rente die u betaalt, hangt af van verschillende factoren. De hoogte van de rente is onder andere gekoppeld aan de zekerheden die u kunt bieden. Indien u een bedrijfskrediet aanvraagt voor investeringen in duurzaamheidsmaatregelen, zoals zonnepanelen of elektrische auto’s, kunt u in aanmerking komen voor verduurzamingsfinanciering. Hiermee kunt u profiteren van een rentekorting.

Waarom zou ik kiezen voor een adviseur van Veni?

Diverse financiers werken alleen met intermediairs waardoor u bij Veni aan het juiste adres bent om de financiering voor u te regelen. Daarnaast zijn er financiers waar u zelf uw financiering kunt aanvragen echter door onze jarenlange ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardige aanvragen bij geldverstrekkers aan waardoor uw financieringsaanvraag via Veni een hogere slagingskans heeft, Ook weten onze intermediairs precies welke financierder het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen. Benieuwd naar onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!