De beste hypotheek regelt u bij Veni

Wilt u uw hypotheek berekenen? We brengen snel uw mogelijkheden in kaart!

Of het nu uw eerste, tweede of derde hypotheek wordt: het blijft ingewikkelde materie. U wilt de beste keuze maken, maar hoe? Er zijn zoveel aanbieders; op den duur ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan is het heel fijn als een van onze onafhankelijke adviseurs met u meedenkt. Iemand met de kennis, het netwerk én de ervaring. Samen kijken we wat de beste hypotheek is, of dit nu voor de aankoop van de woning is, voor verbouwplannen en verduurzaming of bijvoorbeeld een recreatiewoning. Maar dat niet alleen, we helpen u ook met de hypotheekaanvraag en alles eromheen.

Veni kent al uw mogelijkheden

Er zijn diverse soorten hypotheken beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voorwaarden. Het is belangrijk om de juiste hypotheek te kiezen die past bij uw financiële situatie en levensstijl. Bij het aanvragen van een hypotheek wordt er gekeken naar verschillende factoren, zoals uw inkomen, uw uitgaven, uw spaargeld en uw schulden. Daarnaast spelen ook de marktwaarde van de woning, de rente en de duur van de lening een rol.

Er zijn diverse hypotheekopties beschikbaar, waaronder annuïtaire hypotheken, lineaire hypotheken, aflossingsvrije hypotheken en hybride hypotheken. Afhankelijk van uw voorkeuren en financiële situatie kunt u kiezen voor een hypotheek met vaste of variabele rente. Ons advies richt zich op het helpen van klanten bij het kiezen van de juiste hypotheek die past bij hun unieke situatie en doelen.

Onze werkwijze in vier eenvoudige stappen:

null

Oriënterend gesprek

De eerste stap naar uw nieuwe hypotheek is een kosteloze kennismaking. We brengen uw wensen en situatie in kaart en berekenen uw mogelijke hypotheek, zodat u een hypotheekadvies op maat krijgt.
null

Mogelijkheden vergelijken

Laat die (vervelende) zoektocht maar aan ons over. We zetten alle rentes en voorwaarden van verschillende hypotheekverstrekkers voor u op een rij. Samen met u vinden we de meest optimale optie.
null

Advies en aanvraag

U ontvangt een overzicht van hypotheken die goed aansluiten bij uw situatie. Wat is de beste keuze? Met ons advies hakt u eenvoudig de knoop door en sluiten we de hypotheek voor u af.
null

Klaar voor de overdracht

Ook na de hypotheekaanvraag kunt u op ons rekenen. Niet alleen voor het papierwerk en de status van de hypotheekaanvraag, maar ook voor eventuele vragen die u heeft. We zijn er tot en met de sleuteloverdracht.

Op zoek naar een (nieuwe) hypotheek? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een hypotheek die past bij uw financiële situatie en levensstijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul ons contactformulier in en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomwoning. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over verschillende hypotheekopties, waaronder annuïtaire hypotheken, lineaire hypotheken, aflossingsvrije hypotheken en hybride hypotheken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Veni Hypotheken

Op zoek naar een hypotheek? Neem contact op met ons team

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons bereiken via telefoon, chat, e-mail of ons contactformulier. We hebben kantoren in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Enschede en Zuidlaren. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Onze hypotheekadviseurs

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik berekenen hoeveel hypotheek ik kan krijgen?

Om erachter te komen hoeveel hypotheek u kunt krijgen, moet we een hypotheek berekening doen. Hierbij wordt gekeken naar uw toetsingsinkomen, financiële verplichtingen (schulden of alimentatie) en de marktwaarde van de woning die u op het oog heeft.

Bent u benieuwd hoeveel hypotheek u kan krijgen? Wij gaan graag met u in gesprek want uw situatie is maatwerk.

Welke hypotheekvormen zijn er?

Een hypotheekvorm staat voor de manier waarop u de hypotheek aflost. U kunt bijvoorbeeld maandelijks hypotheek aflossen, of alles in één keer betalen na de verkoop van de woning. Dat resulteert in drie hypotheekvormen:

Annuïteitenhypotheek
De maandlasten worden verspreid over de looptijd van de hypotheek. In het begin profiteert u van lagere maandlasten vanwege de hypotheekrenteaftrek.

Lineaire hypotheek
De maandlasten zijn eerst hoog, maar worden naar verloop van tijd lager. Uiteindelijk betaalt u in totaliteit minder dan met een annuïteitenhypotheek.

Aflossingsvrije hypotheek
Tijdens de looptijd van de hypotheek betaalt u uitsluitend rente, geen aflossing. U heeft waarschijnlijk geen recht op hypotheekrenteaftrek.

Wilt u meer weten over de verschillende hypotheekvormen? Onze adviseurs weten precies wat een bepaalde hypotheekvorm betekent voor uw rente, de maandlasten en de totale kosten.

Ik wil graag mijn overwaarde verzilveren, kan dat?

Veel mensen gebruiken op dit moment hun overwaarde voor verduurzaming van hun woning.

Of u uw overwaarde kunt verzilveren hangt af van uw persoonlijke situatie. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen, want dit is 1 van onze specialismen.

Kan ik ook een hypotheek krijgen voor een recreatiewoning?

Ja, vaak kan dit. U leest er op deze pagina alles over. We bespreken graag uw specifieke situatie tijdens een vrijblijvende eerste afspraak.

Ik wil graag een pand kopen om te verhuren, kan ik daar een hypotheek voor krijgen?

Dat is heel goed mogelijk en hangt af van uw persoonlijke situatie. Vaak gaat het dan wel om een verhuurhypotheek. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen, want dit is 1 van onze specialismen.