Financiering van recreatiewoningen

Voor eigen gebruik en/of voor een goed rendement

Recreatiewoningen zijn een aantrekkelijke investering. Veel bungalows, chalets en andere recreatiewoningen worden regelmatig verhuurd. Steeds meer beleggers in vastgoed en particulieren met eigen middelen kopen daarom recreatiewoningen. Voor de financiering van deze vakantiewoningen kunt u bij Veni terecht. Met onze jarenlange ervaring met vastgoedfinancieringen begrijpen wij uw wensen en bieden we mogelijkheden die anderen vaak niet zien.

Veni kent al uw mogelijkheden

Financieringen voor recreatiewoningen zijn er in verschillende soorten en maten en werken vaak net iets anders dan de reguliere vastgoed financiering. Zo wordt er gekeken naar de marktwaarde van het pand, de kwaliteit van het recreatieverblijf, de hoogte van uw eigen inbreng, maar als het om nieuwbouw gaat ook naar de haalbaarheid van het project. We adviseren over alle mogelijke typen woningen zoals: vakantiewoningen, bungalows, chalets, vakantievilla’s, maar zeker ook over watervilla’s en woonboten.

Onze werkwijze in vier eenvoudige stappen:

null

Oriënterend gesprek

Bij Veni begint elke financiering voor een recreatiewoning met een vrijblijvend en goed gesprek. Wij vinden het belangrijk om uw ambities en financiële situatie te begrijpen, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden.
null

Mogelijkheden vergelijken

We gaan met uw wensen in gedachten op zoek naar geschikte financiers in ons uitgebreide netwerk. Onze onafhankelijke positie stelt ons in staat om ons volledig te richten op wat voor u de beste keuze is.
null

De financiering aanvragen

Bij Veni begrijpen we dat het kiezen van de juiste financiering voor uw recreatiewoning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij u deskundig advies en ondersteuning bij het maken van uw keuze.
null

Het beheer

 Met MijnVenigroep kunt u al uw recreatieverblijven beheren. Van het beheren van de financierings- overeenkomsten tot het invoeren van de actuele waardes en het berekenen van rendementen. U kunt het allemaal zelf doen.

Meer weten: Neem contact op

Wilt u meer weten over het financieren van uw vakantiewoning en hoe u kunt beleggen in recreatief vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en bieden maatwerkoplossingen voor uw specifieke situatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring in de vastgoedsector en kunnen u adviseren over de mogelijkheden en risico’s van beleggen in recreatiewoningen. En natuurlijk kunnen we u ook adviseren over het verzekeren van uw recreatiewoning.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of ons contactformulier op de website. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Uw adviseurs voor recreatiewoning financieringen

Veelgestelde vragen

Wat mag ik van Veni verwachten bij het aanvragen van een financiering voor een recreatiewoning?

Bij Veni begrijpen we dat het kiezen van de juiste vastgoedfinanciering een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij u deskundig advies en ondersteuning bij het maken van uw keuze. Onze adviseurs denken graag met u mee en zullen u voorzien van een op maat gemaakt advies dat past bij uw specifieke situatie en doelstellingen. 

Als u eenmaal de juiste vastgoedfinanciering heeft gekozen, zorgen wij ervoor dat uw financieringsaanvraag van A tot Z wordt geregeld. Onze ervaren specialisten hebben uitgebreide kennis van de financieringsmarkt en weten precies hoe zij uw aanvraag het beste kunnen indienen. Wij nemen de tijd om uw aanvraag zorgvuldig voor te bereiden en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw belegging in een mooie recreatiewoning, terwijl wij de financiering voor u regelen.

Welke objecten kan ik financieren?

We adviseren over alle mogelijke typen woningen zoals: vakantiewoningen, bungalows, chalets, vakantievilla’s, maar zeker ook over watervilla en woonboten.

Hoeveel kan ik financieren?

Veni regelt financieringen van 5 duizend tot 50 miljoen euro. En meer of minder als het moet. We bekijken altijd het hele plaatje. Soms is een verhuurhypotheek bijvoorbeeld interessanter en haalbaarder dan vastgoedfinanciering.

Wat is de benodigde eigen inleg voor een vastgoed financiering?

De mogelijkheden voor uw vastgoed financiering hangen van twee factoren af. Hoeveel eigen vermogen kunt u inleggen en hoeveel financiering kunt u krijgen? Wij kunnen van te voren niet voorspellen hoeveel financiering u kunt krijgen, maar gemiddeld brengen investeerders 20% tot 30% eigen vermogen in. De overige 70% tot 80% wordt gefinancierd via ons.

Waarom zou ik kiezen voor een intermediair van Veni?

Diverse financiers werken alleen met intermediairs waardoor u bij Veni aan het juiste adres bent om de financiering voor u te regelen. Daarnaast zijn er financiers waar u zelf uw financiering kunt aanvragen echter door onze jarenlange ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardige aanvragen bij geldverstrekkers aan waardoor uw financieringsaanvraag via Veni een hogere slagingskans heeft, Ook weten onze intermediairs precies welke financierder het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen. Benieuwd naar onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!