Hoe kan je je huurprijs berekenen?

Met de huurprijs rekentool van Veni kun je als vastgoedbelegger de ideale huurprijs berekenen. Binnen een minuut weet je welke huurprijs je kunt vragen voor de woning als hij in de vrije sector wordt verhuurd of in de puntenhuur. 

Huurprijs bepalen
Huurprijs bepalen

Meld je nu aan voor onze gratis tools je kunt dan direct huurprijzen berekenen, je rendement berekenen en de waarde in verhuurde staat berekenen.

 

Hoe maken we een huurprijs berekening?

Elke dag indexeren we in onze tool de huurprijzen van woningen in Nederland, met een database van meer dan 800.000 woningen. We gebruiken deze gegevens om een huurprijs voor jou te berekenen op basis van vergelijkbare woonruimtes. Hierbij houden we rekening met de huurprijzen in de stad, wijk en straat waar de woning zich bevindt, evenals de oppervlakte van het huis of appartement.

 

Puntensysteem huur of vrije sector huur?

Onze tool berekent de maximale huurprijs die je kunt vragen. Uit iedere berekening komen twee maximale bedragen, de markthuur en de geschatte maximale puntenhuur.  We tonen ook tips hoe het aantal punten kan worden verhoogd zodat deze verhuurd kan worden in de vrije sector. Indien je van mening bent dat de woning sowieso recht heeft op meer punten dan kun je dit zelf aanpassen.