Partners

Veni werkt samen met gerenommeerde partijen zoals:

Nestr smart finance

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinancieringen voor verhuurde woningen. Het kleine, compacte team financiële experts is wars van bancaire bureaucratie, lange beslistrajecten en vuistdikke dossiers. Nestr biedt vastgoedfinancieringen aan tussen de EUR 100.000,- en EUR 2.000.000, – voor één of meerdere woningen, bestemd voor de verhuur. Het onderpand moet altijd één of meerdere verhuurde of te verhuren woningen zijn. Een gedeelte van het onderpand mag eventueel bestaan uit niet-woningen, bijvoorbeeld een winkel op de begane grond. De financiering kan maximaal 80% van de waarde van het onderpand in verhuurde staat bedragen. Veni treedt op als intermediair voor Nestr.

RNHB

RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Met de RNHB hypotheken financiert RNHB woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes – en combinaties daarvan – bestemd voor de verhuur. Dit doen ze voor beginnende en professionele vastgoedbeleggers. En dat doen ze met meer dan 125 jaar opgebouwde expertise in de markt. Bij RNHB richt men zich net als bij Veni op wat wél kan, ook als er niet meteen een kant-en-klare oplossing is. Veni treedt op als intermediair voor RNHB.

NIBC

NIBC is een ondernemende bank die zich richt op de meest beslissende financiële momenten van klanten. Wat ons verbindt, is vooruitstrevend denken en een proactieve houding naar onze zakelijke en particuliere klanten. Ze noemen dit de THINK YES-mentaliteit. De NIBC kernwaarden ‘ondernemend’, ‘inventief’ en ‘ professioneel’ zijn verweven in alles wat ze doen en passen goed bij de mentaliteit van Veni. Veni treedt op als intermediair voor NIBC.