Voordelig overstappen na renteverlenging

Een renteverlengingsvoorstel van uw huidige bank / geldverstrekker valt soms behoorlijk tegen, zeker nu de rentes in de afgelopen periode behoorlijk zijn gestegen. Hierdoor kan uw rendement flink onder druk komen te staan en daarnaast bent u natuurlijk altijd op zoek naar een financiering met de beste voorwaarden en tarieven.
U bent bij Veni aan het juiste adres. We zijn 100% onafhankelijk en vergelijken voor u alle financieringsmogelijkheden met de juiste voorwaarden en een aantrekkelijke rente.

Overstappen zonder gedoe en kosten

Veni kent de financiers voor goede en voordelige (verhuur)hypotheken. Dit geldt specifiek voor verhuurde woningen, ofwel Buy-To-Let (BTL). Vastgoedbeleggers zien vaak op tegen de overstap. Ze vrezen de investering in tijd, energie en geld. Daarom blijven ze langer bij hun huidige aanbieder dan nodig. Maar dat is niet meer nodig. Wij hebben ervaring met cases waarin de geldverstrekker de overstapkosten dekt. Dit omvat de taxatie, notaris en onze bemiddelingskosten. Soms is een nieuwe taxatie niet eens nodig! Wanneer we dan ook nog het proces begeleiden en vereenvoudigen, is er geen reden meer om te aarzelen.

Een extra reden om over te stappen – rentekorting kopen én meefinancieren.

Een goed voorbeeld van hoe we met u meedenken; Als u uw rente zo laag mogelijk wilt houden, kunt u bij sommige banken een rentekorting kopen. Door een rentekorting te kopen – die u mee mag financieren in uw nieuwe hypotheek – krijgt u een lager rentepercentage. En zijn uw maandlasten dus ook lager. We vertellen er graag meer over wanneer we samen naar uw situatie kijken.

Daarnaast is het in sommige gevallen bij oversluiten ook mogelijk om uw financiering te verhogen zonder een nieuw taxatierapport te moeten aanleveren. Hiermee kunt u dus gelden vrij spelen voor nieuwe investeringen.

Contact
Wilt u meer weten over het overstappen? Wij helpen u graag verder en bieden maatwerkoplossingen voor uw specifieke situatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring en adviseren u over de mogelijkheden en risico’s. Wij helpen u bij elke stap van het proces. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.