Financiering gezondheidsplein Bedum

Trots op een succesvolle financiering van Gezondheidsplein Bedum

Met trots kondigen we aan dat de bouw van het Gezondheidsplein in Bedum, een initiatief van de huisartsen Plaggemars en Mulder van Huisartsenpraktijk ‘ De Vrije Gang’, binnenkort van start gaat.

Dankzij de samenwerking met diverse partners, waaronder Aeijolt Keuning van Urban Healthsquares, de Rabobank en Fonds Nieuwe Doen, hebben we een financieringsstructuur kunnen realiseren die zowel complex als effectief is. Deze structuur speelt een cruciale rol in de realisatie van het nieuwe gezondheidscentrum in Bedum, er zijn namelijk heel veel variabelen in projecten zoals deze. Goed om te weten is dat het centrum vol inzet op duurzaamheid, met kenmerken zoals houtskeletbouw en vlasisolatie, resulterend in een minimale ecologische voetafdruk en een energielabel A++++.

We zijn er trots op deel uit te maken van dit project. We kijken ernaar uit om in 2024 en daarna meer van dergelijke projecten te ondersteunen, waarbij wij vastgoedontwikkelaars zoals Aeijolt blijven assisteren met hun bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Meer weten over onze wat we voor je kunnen betekenen? Bezoek onze pagina’s over bedrijfsfinanciering en vastgoedfinanciering.

Lees meer over het Gezondheidsplein Bedum op de website van Urban Health Squares.

#GezondheidspleinBedum #VeniGroep #DuurzaamheidInZorg #InnovatieInGezondheidszorg #Samenwerking #GezondheidszorgToekomst #UrbanHealthSquares #Rabobank #FondsNieuweDoen

Credits voor de artist impression: pdb|design